Probleem.

Ik begin een probleem met het Canal du Nord te krijgen. Het is best mooi, maar die sluizen, het schiet niet op. Maar toch was het weer een goeie dag. 7 uur begonnen en 19.00 uur gestopt. Eten koken machinekamer nalopen en afwassen,waarna dit aan de beurt is en dan zou ik eigenlijk ook even moeten stofzuigen. Ok dat stel ik wel even uit, niemand die het ziet. Morgen een nieuwe dag, en ik denk dat ik een eind Belgiƫ in kom. Hoever ik zie wel. Voorspellingen en gissen pakken toch vaak anders uit. Dus bij deze tot morgen.

Eens een ander foto dan van een sluis. Het huis net voor die motorboot, daar ben ik opgegroeid. Mijn vader heeft die witte motorboot gebouwd en dat roeibootje daar moet ik in zitten. Er valt nog veel meer te vertellen maar daar verveel ik jullie maar niet mee.

Tot morgen.